Lean fabriek en Industrie 4.0

Industrie 4.0 is het grote thema van de nijverheidsbranche en daarmee van de intralogistiek, de logistiek en het materiaalbeheer.

Digitalisering begint de productieprocessen en materiaalvoorziening nu al te veranderen. In de fabriek van de toekomst zullen deze omstandigheden fundamenteel verder veranderen en worden moderne IT-technologieën gekoppeld aan traditionele productieprocessen. Flexibiliteit, efficiënte processen, maximale leveringszekerheid, doelgerichte focus op de core business – een 'lean' C-parts-management is inmiddels niet meer uit de maakindustrie weg te denken. Geoptimaliseerde processen zullen in de toekomst echter niet meer volstaan en er zullen individuele oplossingen met een totaalaanpak worden gevraagd die kunnen worden gekoppeld aan het totale systeem en de mens!

De eisen die in de toekomst aan partners in de industrie en logistiek worden gesteld, zullen nog complexer zijn.

Complete verzorging van productie- en bedrijfsmiddelen voor de industrie

Bent u op zoek naar een totaalconcept? Voor al uw productiemateriaal en bedrijfsmiddelen?

Voor uw inkoop, toelevering, onderhoud, materiaalbeheer, opslag en productie?

Klinkt dat goed? Dan is ons netwerk C-parts-management CPS®, de C-productservice van Würth Industrie Service geknipt voor u!

Wij bedienen u niet alleen 'just-in-time', maar ook 'just-at-place'. Precies daar waar u ons nodig heeft.

Helemaal op maat. Persoonlijk. Maar gestandaardiseerd.

C-parts. 100% betrouwbaar.

De juiste artikelen op het juiste moment, in de juiste hoeveelheden, van de juiste kwaliteit, op de juiste plaats en voor de juiste prijs.

Zo zet u voortaan uw resources daar in waar deze nodig zijn.

Een overzicht van onze oplossingen