10 jaar ORSY®mat

MATERIAALBEHEER MET UITGIFTEAUTOMATEN

Maximale zekerheid voor uw materiaalbeheer

Verbruiksartikelen zoals persoonlijke beschermingsmiddelen, gereedschappen of machines met onregelmatige, onvoorspelbare verbruiken spelen een belangrijke rol in de kosten- en efficiëntiebalans van uw bedrijf. Het gaat niet zozeer om de kosten van de materialen, maar om het inkopen of een tekort aan operationele benodigdheden die u en uw werknemers veel tijd en geld kosten.

Naast onze systeemoplossingen voor productiemateriaal biedt Würth een holistisch, modulair concept voor hulp- en operationele benodigdheden. Met de uitgifteautomaten zorgen wij voor de levering, de opslag en de volledig automatische aanvulling van uw hulp- en operationele benodigdheden. Alle processen zijn transparant en volledig traceerbaar. Vanwege het bestaande autorisatieconcept kunnen de uitname machtigingen per gebruiker afzonderlijk worden toegewezen. Dit voorkomt ongewenste uitnames. Bovendien profiteert u van het voordeel dat uw hulp- en operationele benodigdheden 24 uur per dag beschikbaar zijn. Hierdoor bent u niet langer afhankelijk van de openingstijden van uw eigen afdelingen.

De applicatie is heel eenvoudig: inloggen, haal het benodigde artikel eruit en het systeem activeert automatisch de herbestelling.

 

Individuele verkoopsystemen voor hulp- en operationele benodigdheden

Om aan de verschillende eisen te voldoen, zijn onze uitgifteautomaat modellen beschikbaar in een veelvoud van varianten en bieden ze een maximale flexibiliteit. Samen met u ontwikkelen wij uw individuele uitgifteautomaat op maat voor uw werksituatie en uw productassortiment. De installatie vereist alleen een stroomaansluiting. De communicatie met ons management systeem verloopt via het mobiele netwerk.

Als er meerdere soorten uitgifteautomaat systemen nodig zijn, kunnen de verschillende varianten van ORSY®mat FP, ORSY®mat HX, ORSY®mat RT en ORSY®mat DR worden aangesloten. Eén enkele automaat bestuurt vervolgens de hele automatengroep. Daarom is slechts één centrale registratie vereist om artikelen uit de verschillende systemen te verwijderen.

Klep-gebaseerd automaat
ORSY®mat FP
Op klep gebaseerde uitgifteautomaat

De op klep gebaseerde uitgifteautomaat is een echte allrounder en maakt de opslag en levering van verschillende (verbruiks)artikelen mogelijk.

De ORSY®mat FP is verkrijgbaar in tien varianten tot maximaal 72 kleppen. Vanwege de verschillende afmetingen van de kleppen is dit type automaat tevens geschikt voor zeer grote artikelen zoals veiligheidshelmen of werkschoenen.

Bovendien wordt de ORSY®mat FP gebruikt voor transparante retourverwerking, je kunt een gebruikt artikel zoals een machine na gebruik weer veilig opbergen.

Helix-gebaseerd automaat
ORSY®mat HX
Op helix gebaseerde uitgifteautomaat

Onze op helix gebaseerde uitgifteautomaten kunnen individueel worden samengesteld volgens uw vereisten met betrekking tot assortiment, artikelgrootte en hoeveelheid.

Eén ORSY®mat HX automaat biedt ruimte aan maximaal 48 verschillende producten en 1.000 eenheden.

Dit model is met name geschikt voor de individuele uitname van hulp- en operationele benodigdheden en voor industriële veiligheidsartikelen. De automaat herkent de uitname van het laatste artikel van een verpakkingseenheid en activeert vervolgens automatisch het herbestellen.

Rotatiesysteem voor verschillende artikelen
ORSY®mat RT
Rotatie-gebaseerde uitgifteautomaat

De ORSY®mat RT is met name geschikt voor productiebedrijven die een groot aantal verschillende kleine tot middelgrote hulp- en operationele benodigdheden nodig hebben.

Het biedt 8 tot 48 compartimenten per niveau en kan daarom worden gebruikt om tot 384 verschillende artikelen te leveren.

De compartimenten bieden een veilige artikelopslag, waardoor de machine kan worden gevuld met afzonderlijke artikelen, ongeacht de verpakkingseenheid.

Lade-gebaseerd automaat voor waardevolle artikelen
ORSY®mat DR
Lade-gebaseerde uitgifteautomaat

De lade-gebaseerde uitgifteautomaat is bijzonder geschikt voor het opslaan en verdelen van hoogwaardige of bijzonder gevoelige artikelen, zoals gereedschap, onderhoudsmaterialen, meet- en testapparatuur.

Gecombineerd met het concept van individuele autorisatie biedt het systeem een eenvoudige, efficiënte oplossing voor geautomatiseerde, veilige materiaalafgifte.

Nieuwe technologieën. Nieuwe toepassingen.

De ORSY®mat WGT and ORSY®mat CHE automaten zijn autonome systemen die zelfstandig opereren van de automaten die hierboven zijn genoemd.

Automaat met weegschaalsysteem

ORSY®mat WGT – Weegsysteem

De ORSY®mat WGT herkent artikel uitname op basis van geïntegreerde load cellen, die het gewicht van het uitgenomen artikel opslaan. Met deze technologie kunt u afzonderlijke artikelen onafhankelijk van de verpakkingseenheid uitnemen. Bovendien is het mogelijk om meerdere artikelen tegelijkertijd uit de automaat te verwijderen - zoals het geval is bij een normale kast. Zodra de kast bij uitname van een artikel wordt gesloten, wordt dit automatisch geïnventariseerd. Dit geeft u altijd een volledig voorraadoverzicht.

Dankzij de verschillende groottes van de load cellen is het systeem geschikt voor het beheer van bijna alle hulp- en operationele benodigdheden. Zelfs artikelen met een groot volume, zoals beschermende pakken, lederen handschoenen of grote slijpstenen, kunnen optimaal worden opgeslagen in de ORSY®mat WGT. Eén uitgifteautomaat biedt ruimte aan maximaal 80 verschillende artikelen.

Als er meerdere uitgifteautomaten met weegsystemen worden gebruikt, zijn deze met elkaar verbonden. In dit geval wordt één systeem gebruikt ter controle, dit betekent dat alle bestaande eenheden met een enkele login toegankelijk zijn.

ORSY®mat CHE - gevaarlijk materiaal systeem

ORSY®mat CHE – Het systeem voor gevaarlijke stoffen

Chemisch-technische producten zoals remreinigers, smeermiddelen of corrosie werende sprays zijn essentieel bij productie, onderhoud en service. De inkoop omvat echter veel handmatige processen en de opslag vindt meestal plaats in een centraal magazijn voor gevaarlijke stoffen. Dit kost u veel tijd en geld.

De ORSY®mat CHE wordt gebruikt voor de veilige, wettelijk conforme en duidelijke opslag van gevaarlijke materialen. Net als de andere ORSY®mat-modellen, herkent het systeem ook de uitname van artikelen en activeert het automatisch herbestellingen indien nodig. Dit betekent dat u ook kunt vertrouwen op een zekere levering van chemisch-technische producten.

De ORSY®mat CHE is verkrijgbaar in twee maten en is geschikt voor zowel blikken als bussen. Het aantal niveaus is variabel zodat de opslagruimte optimaal wordt gebruikt.

Voordelen van de uitgifteautomaten in één oogopslag

 • Leveringszekerheid door geautomatiseerde herbestelling
 • 24 uur per dag beschikbaar
 • Vermindering van afname door toegangsbescherming
 • Besparingen op de proceskosten
 • Volledige transparantie van alle processen, opnames en bestellingen
 • Aanpassing aan uw individuele behoefte van artikelen via een modulair ontwerp
 • Eenvoudige aansluiting en integratie in de materiaalvoorziening
 • Optimaal gebruik van opslagruimte
 • Eenvoudige integratie in het bestaande materiaalsysteem
 • Veilige en op behoeften gebaseerde opslag
 • Toewijzing van kostenplaats

MRO: Ons assortiment hulp- en operationele benodigdheden
 

Persoonlijke beschermingsmiddelen

Arbeidsveiligheid. Met zekerheid.

Ons assortiment bestaat uit hoogwaardige arbeidsveiligheid artikelen en biedt voor elke toepassing het juiste product. Wij zijn een TÜV-gecertificeerde PPA-expert en ondersteunen u met onze specialisten in het segment CPS®SAFETY. Onze uitgifteautomaten zijn de ideale oplossing voor een zekere levering van arbeidsveiligheid producten

Chemische producten

Chemisch-technische producten

Van lijm en reinigingsmiddelen tot smeermiddelen. Wij bieden u een uitgebreid assortiment chemisch-technische producten voor gebruik in verschillende industrieën en ondersteunen u met onze productexperts. De ORSY®mat CHE zorgt voor een veilige opslag en het automatisch nabestellen zodat u zich volledig kunt concentreren op uw productie.

Gereedschappen in automaten

Gereedschappen in verkoopautomaten

Een missend gereedschap kan de gehele productie stilleggen. Onze uitgifteautomaten zorgen ervoor dat dit niet gebeurt door de artikelen automatisch na te bestellen en veilig en duidelijk op te slaan.

Naast een verscheidenheid aan handgereedschappen, omvat ons assortiment ook gereedschap voor materiaalverwerking alsook machines die uitgenomen en teruggelegd kunnen worden met de ORSY®mat FP.

Contact

Contact

Wij zijn er voor u!

Contacteer ons op T +31 736291471 of via e-mail op wis-holland@wuerth-industrie.com