Materiaalbeheer met automaten

Maximale beveiliging voor uw materiaalbeheer

Verbruiksartikelen zoals persoonlijke beschermingsmiddelen, gereedschappen of machines met onregelmatig, onvoorspelbare vereisten spelen een belangrijke rol in de kosten van uw bedrijf en efficiëntiebalans. Het is niet zo dat de kosten van de materialen belangrijk zijn, maar echter dat het verkrijgen ervan of een tekort aan bedrijfsbenodigdheden dat u en uw werknemers een hoop tijd en geld kosten.

Naast onze systeemoplossingen voor productiematerialen, Würth bied een holistische, modulair concept voor hulp en werkmaterialen. Met onze automaten, we zorgen voor de levering, opslag en inslaan voor volledig automatisch aanvulling voor uw hulp- en werkmaterialen. Al onze processen zijn transparent en compleet traceerbar. Door het bestaande autorisatieconcept, de opnamerechten kunnen individueel per gebruiker toewijzen. Dit voorkomt ongewenste opnames. Verder, u heeft voordeel dat uw hulp- en werkmaterialen 24 uur per dag beschikbaar zijn. Als resultaat van dit, bent u niet meer afhankelijk van de openingsuren van uw materiaaluitgeverij.
De applicatie is heel erg simpel: log je in, verwijder de product en het systeem bestelt het automatisch.

 

Individuele automaten voor hulp- en werkmaterialen.

Om aan de verschillende Eisen te voldoen, onze automaten zijn beschikbaar in een groot aantal varianten en bieden een maximale flexibiliteit aan. Samen met u, ontwikkelen we uw individuele automaat, speciaal voor uw werksituatie en productaanbod gemaakt. De installatie heeft alleen stroomaansluiting. De communicatie met ons goederenbeheersysteem gaat via de mobiele netwerk.

Als er benodigdheden zijn om meerdere automaten te gebruiken, de verschillende varianten van de ORSY®mat FP, ORSY®mat HX, ORSY®mat RT and ORSY®mat DR kunnen worden verbonden. Een automaat controleert dan de hele automatengroep. Daarom is alleen een centrale registratie is nodig om materialen te kunnen opnemen van de verschillende machines.

Klep-gebaseerd automaat

ORSY®mat FP

Klep-gebaseerd automaat

De klep-gebaseerde automaat is een echte allrounder, en is in staat om verschillende artikelen en verbruiksmaterialen te opslaan en te verschaffen.

De ORSY®mat FP is beschikbaar in 10 varianten met tot aan 72 kleppen. Door de verschillende klep groottes, deze automaat is geschikt voor grote voorwerpen, zoals beschermende helmen of werkschoenen.

Daarnaast, de ORSY®mat FP is gebruikt voor een transparante retourneerbare gebruik, bijv. door het veilig opslag, opname en aanvullen van de machines na het gebruik.

Helix-gebaseerd automaat

ORSY®mat HX

Helix-gebaseerd automaat

Onze helix-gebaseerde automaat kan individueel worden geassembleerd volgens uw vereisen, met aanzien tot verschillend assortiment, voorwerp grootte, en aantal.

Een ORSY®mat HX biedt plek voor tot 48 verschillende producten en 1000 stukken.

Deze automaatmodel is vooral geschikt voor de individuele opname van hulp- en werkmaterialen, maar ook industriële veiligheidsartikelen. De machine herkent de opname van de laatste stuk van een verpakkingseenheid, en bestelt het automatisch weer.

Rotatiesysteem voor verschillende artikelen

ORSY®mat RT

Rotatiesysteem voor verschillende voorwerpen

De ORSY®mat RT is vooral geschikt voor productiebedrijven die een grote aantal verschillende klein- tot middelgroote hulp- en werkmaterialen nodig heeft.

Het bied 8 tot 48 compartimenten per niveau, en kan dus gebruikt worden om tot aan 384 verschillende voorwerpen te leveren.

De compartimenten slaan de voorwerpen veilig op, waardoor de machine kan worden gevuld met losse voorwerpen, achteloos van de verpakkingseenheid.

Lade-gebaseerd automaat voor waardevolle artikelen

ORSY®mat DR

Lade-gebaseerd automaat

De lade-gebaseerde automaat is vooral geschikt voor het opslaan, inslaan en opname van waardevolle of bijzonder gevoelige voorwerpen, zoals gereedschappen, onderhoudsmaterialen en meet- en testapparatuur.

Samen met het concept van individuele opnameautorisatie, dit systeem biedt een simpele, efficiënte solutie voor geautomatiseerde materiaalopname.

Nieuwe automaat technologieën. Nieuwe applicaties.

De ORSY®mat WGT and ORSY®mat CHE automaten zijn autonome systemen die zelfstandig opereren van de automaten die hierboven zijn genoemd.

Dispenser met weegsysteem

ORSY®mat WGT – Weegsysteem

De ORSY®mat WGT herkent artikelonttrekkingen op basis van geïntegreerde load cellen, die het gewicht van het gedeponeerde artikel opslaan. Met deze technologie kunt u afzonderlijke artikelen onafhankelijk van de verpakkingseenheid verwijderen. Bovendien is het mogelijk om meerdere artikelen tegelijkertijd uit de machine te verwijderen - zoals het geval is bij een kast met gewoon materiaal. Zodra de machine na verwijdering wordt gesloten, telt deze automatisch de artikelvoorraad. Dit geeft u altijd een volledig voorraadoverzicht.

Dankzij load cellen in verschillende groottes is het systeem geschikt voor het beheer van bijna alle hulp- en operationele benodigdheden. Zelfs items met een groot volume, zoals beschermende pakken, lederen handschoenen of grote slijpstenen, kunnen optimaal worden opgeslagen in de ORSY®mat WGT. Eén machine biedt ruimte voor maximaal 80 verschillende artikelen.

Als er meerdere verkoopautomaten met weegsystemen worden gebruikt, zijn deze met elkaar verbonden. In dit geval wordt één doseersysteem gebruikt voor besturing, wat betekent dat alle bestaande eenheden met een enkele login toegankelijk zijn.

Voordelen van een automaat in een oogopslag

 • Leveringszekerheid door automatisch bestellen
 • 24 uur per dag beschikbaar
 • Vermindering van krimping door middel van toegangsbeveiliging
 • Proceskostenbesparing (overneming van het bepalen van eisen, kennisgeving van vereisen, herstelling, levering van goederen en systeemvulling –, als benodigd)
 • Complete transparantie van alle processen, opnames, en bestellingen
 • Adaptie tot je individuele assortiment artikelen door een modulair design
 • Simpele connectie en integratie in het materiaaltoevoersysteem
 • Optimale gebruik van opslagplek
 • Simpele integratie in het bestaande materiaaltoevoersysteem
 • Veilige en op behoeften gebaseerde opslag
 • Kostenplaatstoewijzing

MRO: onze reeks van hulp- en werkmaterialen
 

Persoonlijke beschermingsmiddelen

Arbeidsveiligheid. Met zekerheid.

Ons productaanbod omvat een wijde selectie van hoogwaardige arbeidsveiligheidproducten en biedt de benodigde producten voor elke toepassing. We zijn een TÜV-gecertificeerd PPA expert en steunen u met onze expers in de deel CPS®SAFETY. Onze automaten zijn de ideale solutie voor de levering van arbeidsveiligheidproducten.

Gereedschappen in automaten

Gereedschappen in automaten

Een missend gereedschap kan de hele operatie stoppen. Onze automaten zorgen ervoor dat dit niet gebeurt door het automatisch organiseren van de artikelen, en veilig en duidelijke opslag ervan.

In aanvulling op een aantal van handgereedschappen, onze productaanbod bevat ook gereedschappen voor materiaalverwerking en machines dat kunnen worden uitgegeven door de retourneerbare verpakking functie van de ORSY®mat FP.

Contact

Contact

Wij zijn er voor u!

Contacteer ons op T +49 7931 91-0 of via e-mail op wis-holland@wuerth-industrie.com