De maximale zekerheid in uw leveringsketen
De maximale zekerheid in uw leveringsketen!

Met innovatieve systemen, producten en het WINWORK® zorgen wij voor uw Supply Chain!

De maximale zekerheid in uw leveringsketen!

Met innovatieve systemen, producten en het WINWORK® zorgen wij voor uw Supply Chain!

WIJ ZORGEN VOOR UW TOELEVERINGSKETEN

Een belofte waar u op kunt bouwen.

Het beheren van uw leveringsketen kan momenteel als een grote uitdaging worden gezien. Wanneer u met ons in zee gaat, zullen wij deze zorgen bij u wegnemen. Met onze intelligente systeemoplossingen en ons uitgebreide productportfolio van C-delen kunnen wij uw behoeften analyseren, het materiaalbeheer optimaliseren, de benodigde onderdelen bestellen en deze op de juiste plek in uw magazijn plaatsen. Met onze producten en service kunnen wij de processen binnen uw toeleveringsketen optimaliseren.

 
Onze aanpak voor de optimale en betrouwbare toeleveringsketen

Global Presence

Ondersteuning op locatie en wereldwijde aanwezigheid – Wij zorgen ervoor!

Mede dankzij het Würth Industrial Network kunnen wij een consistente levering van industriële componenten en benodigdheden van ’s werelds meest gerenommeerde merken en fabrikanten garanderen. Het WINWORK® bestaat namelijk uit Würth bedrijven in meer dan 40 landen, waardoor een wereldwijde inkoopkracht wordt gerealiseerd.

Bovendien bieden de wereldwijde kennis en middelen van het WINWORK® veel zekerheid en expertise. Daardoor kunnen wij u met dit netwerk wereldwijd gestandaardiseerde processen, systeemoplossingen en consistente kwaliteit bieden.

Elke klant heeft een eigen contactpersoon op het kantoor en in de buitendienst, maar ook voor de logistieke service zijn er voor iedere klant systeembeheerders beschikbaar. .

Expertise op maat – Wij zorgen ervoor!

Ons team bestaat uit meer dan 1750 experts en beschikt over veel kennis en ervaring op het gebied van Supply Chain Management. Onze accountmanagers zijn op de hoogte van de wensen en behoeften van de markt en onze back office is expert op het gebied van de producten.

Door middel van onze kennis en innovaties kunnen wij uw productielijnen beoordelen en de voorraadgegevens analyseren, zodat er goede inzichten in uw voorraadbehoeften ontstaan. Met deze gepersonaliseerde aanpak kunnen wij voor een efficiënte bevoorrading zorgen die voldoet aan uw wensen van nu én de toekomst.

Personalized Expertise
Broad Product Line

Een uitgebreid productportfolio – Wij zorgen ervoor!

Als gevolg van de leveringsketen van vandaag, waar tekorten en vertragingen steeds vaker voorkomen, heeft elk bedrijf behoefte aan een deskundige partner waar u op kunt bouwen. Deze partner begrijpt uw productieproces en zorgt voor de juiste materialen om uw productielijnen draaiende te houden.

Onze ingenieurs en productexperts zijn er voor u, zodat de juiste oplossing hiervoor wordt gevonden. Zij beschikken over een groot portfolio van leveranciers en kunnen met hun kennis alternatieve artikelen aanschaffen die ook perfect aan uw wensen en behoeften voldoen. Ons productportfolio bestaat uit meer dan 1.400.000 artikelen, waaronder onze verbindingselementen en bevestigingsmateriaal, de DIN en standaard onderdelen, maar bijvoorbeeld ook klant specifieke maatdelen. Door middel van ons uitgebreide productportfolio en onze kennis kunnen wij uw risico’s beperken en de flexibiliteit vergroten.

Automatische nabestellingen – Wij zorgen ervoor!

Onze innovatieve oplossingen automatiseren uw bestelproces van C-delen. Door dit geautomatiseerde proces worden het handmatig bijhouden van voorraadniveaus en het plaatsen van bestellingen overbodig, waardoor u veel tijd bespaart en het risico van menselijke fouten afneemt.

Elke bestelling wordt gevolgd, waardoor u een goed inzicht krijgt in het verbruik. Met deze informatie worden de bestellingen en leveringen gepland, de voorraden geoptimaliseerd en prognoses gemaakt, met een betrouwbare toeleveringsketen als eindresultaat!

Bovendien zorgt dit niet alleen voor de juiste voorraden, maar wordt ook waardevolle magazijnruimte vrijgemaakt en worden kosten voor overbodige voorraad vermeden.

Efficient Automatic Reordering

Een optimale en betrouwbare toeleveringsketen is voor ons het belangrijkst.

Wij zijn dé partner voor productiemateriaal en bedrijfsmiddelen. Niet alleen nationaal en in Europa, maar ook wereldwijd! En wat ons de perfecte C-delen partner maakt? Wij combineren onze producten, systemen en services, waardoor u maar één partner voor uw C-delen nodig heeft. Met onze belofte ‘C-delen. Met zekerheid.’, focussen wij continu op de optimale processen, betrouwbaarheid binnen de toeleveringsketen en productkwaliteit. Met behulp van de nieuwste technologieën realiseren wij de meest innovatie processen en systemen – geautomatiseerd, digitaal en contactloos – samen met u en onze technologiepartners.